Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Хранителни добавки Други Зеолит камъни 200 гр | Zeolit Clinoptilolit | Bioherba

Зеолит камъни 200 гр | Zeolit Clinoptilolit | Bioherba

Цена: 5.00лв.
  • Оценка: (0)

Природният зеолит или клиноптиолит е минерал, който пречиства тялото ни от токсини и бактерии, като по този начин действа благотворно върху целия организъм. 

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Пречиства водата
Детоксикира тялото
Благоприятен за здравето
 
Употреба: Пакетчето се изсипва в 2,5 литра (за 100 гр. зеолит) или 5 литра (за 200 гр. зеолит) трапезна вода за пиене. След 8 часа тя е готова за пиене. Когато изпиете водата, напълнете съда отново. След три месеца използване зеолита трябва да се замени с нов. Добре е всеки ден, сутрин на гладно да изпивате чаша топла, пречистена със зеолит вода, бавно и на малки глътки. Не увеличавайте изведнъж приема на вода, ако до този момент сте пили малки количества. Препоръчва се да се приема литър до литър и половина пречистена вода на ден.
 
Научете повече за Зеолита:
 
Природният зеолит или клиноптиолит е минерал с изключителни свойства. Той пречиства тялото ни от токсини и бактерии, като по този начин действа благотворно върху целия организъм. Едно от най-големите находища на зеолит е в Ропите - с. Бели пласт, от което всяка година се изнасят тонове клиноптиолит за цял свят.
 
Поставен във вода, зеолитът елиминира йоните на тежките метали в нея, като по този начин я пречиства от замърсявания. Приемът на така пречистената вода, отвежда токсините и бактериите от организма ни, като учените го наричат "естествено, молекулно сито". Има множество твърдения за ползите му, но едно е факт - зеолитът е мощен детоксикатор! Твърдения гласят, 
че действа благоприятно при сърдечни проблеми, безсъние, нервност и артрит, поради наличието на всички необходими ни 
минерали. Жители на с. Бели пласт, казват че при употреба на пречистена със зеолит вода, се предпазват и нямат язви, гастрити и колити. Това твъдение може и да вярно, поради детоксикиращия ефект на минерала. Изследвания показват, че зеолита чудесно се допълва с действието на естествените имуностимулатори като ехинацея, полен, прополис (клей) и др.
 
ВНИМАНИЕ: Съществуват множество фалшификати на зеолит, които сериозно могат да увредят вашето здраве! Използвайте само лицензиран и термично обработен клиноптиолит! Не го обработвайте сами у дома! Съществува опасност за отравяне с тежки метали!