Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Условия за ползване

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин organiclife.bg и потребителите във връзка с услугите, предлагани от organiclife.bg. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на organiclife.bg, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване. 

Право на отказ

Имате право да се откажете от направена поръчка, без да посочвате причини за това, в срок 14 дни. Срокът на право на отказ е четиринадесет дни от датата на приемане на последната доставена стока от Вас или от от посочено от Вас трето лице, различно от доставчика.
За да използвате правото си на отказ е достатъчно да изпратите уведомлението за отказ преди изтичане на посочения по-горе срок.
След вашия отказ ние ще ви възстановим всички плащания, като използваме същото платежно средство, използвано от вас при първоначалната транзакция  незабавно и най-късно в четиринадесет дневен срок след получаване на Вашето уведомление за отказ от договора, като това няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас.
Вие трябва да ни изпратите обратно стоките за ваша сметка не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор.
Вие трябва да поемете преките разходи по връщане на стоките. В случай на отказ, стоката трябва да бъде върната в запазена оригинална опаковка, с ненарушена цялост и неизползвана. При неизпълнение на тези условия запазваме правото си да откажем да приемем върнатата стока и да не възстановим сумата, платена от Вас.

Доставка

Дийп Органик ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.
При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на 2 работни дни Дийп Органик ООД уведомява потребителя за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от потребителя електронен адрес или на посочения телефонен номер.

Изменения

Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от Дийп Органик ООД  и  с публикуването им на сайта стават задължителни за всички.

Цени и транспортни такси

Цените на всички продукти са крайни с ДДС за 1 брой. Цените за доставка са посоченив секия "Доставка".

organiclife.bg е домейн собственост на Дийп Органик ООД

Дийп Органик ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

Пловдив, ул. Лозенград 5

ЕИК:  203983084;  ДДС номер: BG203983084