Количка

0 артикула

Намери продукти по

Цена

20лв. - 360лв.

Милилитри

dōTERRA

doTERRA са чисти етерични масла от най-висок терапевтичен клас. Те са алтернатива на традиционната медицина за хора, които се опитват да ограничат употребата на лекарствени продукти с множество странични eфекти.

За разлика от съвременните лекарства, които могат да бъдат използвани само при едно здравно неразположение, етеричните масла могат да имат множество приложения.

Предлаганите масла са  произведени от билки и растения, доказали своите лечебни свойства от векове.

Фирмата работи с фермери и дестилерии от над 40 страни, с които има ексклузивни договори. По този начин си осигурява съответната суровина от страната, в която качеството й е максимално добро, а също така може да поеме обучението на партньорите за работа по техния стандарт.

 

Ако мислите, че етеричните масла ще станат част от вашето ежедневие, по добрия вариант е да си направите ваш личен акаунт . В такъв случай можете да се присъедините, като изпозват ID 5651377 при вашата регистрация.

 

 Така вие получавате :

  • Цени за закупуване с 25% отстъпка
  • Възможност да получите обратно от 10 до 30% от сумата за всеки закупен продукт под формата на точки. С тях може да си вземете безплатно масла.
  • Възможност за получаване на безплатен продукт на месецa от dōTERRA
  • Възможност да печелите комисионни и бонуси.

 

  В случай, че имате нужда от по – подробна информация относно покупката на тези масла, помощ при регистрация на ваш акаунт или имате въпроси относно използването на етеричните масла,  можете да се свържете с нас по всяко време на посочения имейл или телефон.

 

 

Филтри
«1 2 3»
Страница 1 от 3
«1 2 3»