Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Витамини И Минерали Витамин D Течен Витамини А + К2 + Д3 | Liquid Vitamin A +D + K | Natural Factors, 30 мл

Течен Витамини А + К2 + Д3 | Liquid Vitamin A +D + K | Natural Factors, 30 мл

Цена: 29.90лв.
  • Оценка: (0)

Комбинация от витамини К2, А и Д3, предоставена в течна, бързо усвоима форма.

Действия:

  -  подпомага зрението и нощното виждане;
   - съдейства за здравия вид на кожата;
   - стимулира функциите на имунната система;
    -подобрява здравето и силата на костите и зъбите;
 

 

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Витамин К2 + A + D3 – естествен продукт, подпомагащ профилактиката на остеопороза.

Остеопороза? Проблеми със зъбите и венците? Чувствителна кожа? Акне? Екзема? Влошено зрение? Отслабен имунитет? Всички тези състояния могат да се повлияят положително само от един продукт! Опитайте перфектната комбинация витамини за поддържане на костите, зъбите, кожата, зрението и имунната система, и усетете разликата!

Костна плътност и остеопороза. Комбинацията от витамини А и D повишава костната минерална плътност. Проучвания показват, че витамин К насърчава регенерацията на костите и процеса на костно образуване, и намалява риска от остеопорозни фрактури при жени с остеопения. Групата на витамин К включва няколко мастноразтворими витамина, но само една от формите му – К2, позната още като менахинон или МК-7 предоставя най-съществени ползи за костите. К2 играе ключова роля в образуването на белтъка остеокалцин, нужен за процеса на костна минерализация и насочва калция в правилната посока – към костите и зъбите. Витамин D също увеличава костната плътност и намалява риска от фрактури на бедрената кост с 43-60%.

Здраве на зъбите. Има тясна връзка между състоянието на зъбите и остеопорозата. Нещо повече – при хората с остеопороза рискът от загуба на зъби е по-висок, отколкото в останалите случаи, когато костната минерална плътност е на ниво. Причината е, че намаляването на костната плътност при остеопороза влияе негативно и на алвеоларната кост, която поддържа зъбите по местата им.

К2 активира протеините, участващи в минерализацията на зъбите, а витамин D предпазва от гингивит (възпаление на венците) и пародонтоза. Комбинацията от тези витамини има укрепващо зъбите действие и спомага за поддържане на здравината им.

Зрение и нощно виждане. Витамини D и A имат съществени ползи и за зрението. Установено е, че когато в нивата на витамин D в организма са достатъчно високи, рискът от макулна дегенерация намалява с цели 36%. Отслабената способност за виждане в тъмнина – състояние, известно като нощна или кокоша слепота, най-често се причинява от недостиг на витамин А. Допълнителният прием на високи дози от този витамин ускорява възстановяването на зрителните функции и адаптирането на окото към тъмнината.

Имунитет. Впечатляващи резултати от изследвания показват, че витамин D намалява риска от грип при децата с цели 42%! Витамин А също има отношение към имунитета – допълнителният му прием значително подпомага естествените защитни сили на организма.

Продуктът К2+А+D3 е в течна форма, което гарантира оптимално усвояване и осезаем ефект! Витамин К в продукта се предлага като К2 (МК-7 / Менахинон) – най-ефективната форма на витамина с висока бионаличност и висока степен на усвояване!

Препоръчителен прием и дозировка за възрастни и деца над 4 г.: приемайте по 10 капки (0.25 ml) дневно, разтворени във вода или сок или според указанията на медицински специалист.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

 

Препоръчителен прием и дозировка за възрастни и деца над 4 г.: приемайте по 10 капки (0.25 ml) дневно, разтворени във вода или сок или според указанията на медицински специалист.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

 

Състав: 1 доза (0.25 ml) съдържа:

    Витамин К2 (менахинон-7) - 50 mcg;
    Витамин А (палмитат) - 151 mcg RAE / EAR (500 IU / UI);
    Витамин D3 (холекалциферол) - 25 mcg (1000 IU / UI).

 

Други съставки: Средноверижни триглицериди, зехтин, ленено масло, токофероли, аромат на ванилов крем.

Съхранявайте на сухо и проветриво място, далече от пряка слънчева светлина, източници на топлина и достъпа на деца.

Опаковка: 30 мл. / 120дози

Производител: Preferred Nutrition част от Natural Factors, Канада.