Веган Течен шоколад | Какао - лешникова паста | Гайо - 200 гр
Веган какаово-лешникова паста- истински течен шоколад без животински продукти, приготвен от специалистите в производството на шоколад – Гайо.
Съдържа само 4 съставки - лешници, какаови зърна Hispaniola от Венецуела, какао на прах, сурова, нерафинирана тръстикова захар.
Толкова истински вкус - не е за изпускане!
Производител: Gaillot Chocolate/ България
Бърза поръчка без регистрация
Веган какова лешникова паста – продукт, който ви предлага да се насладите на истински течен шоколад със силен и наситен вкус. Всички шоколади на Гайо са приготвени от подбрани съставки с цел да Ви предложат най-доброто качество. Тази веган какаово-лешникова паста е подходяща за вегани и вегетарианци, но също така и за всички ценители на истинския шоколад. Перфектен за закуска или за хапване просто така, този веган течен шоколад е истинско приключение за вкусовите ви рецептори.
Състав: лешници, какаови зърна(Венецуела), какао на прах, нерафинирана захар
Енергийна стойност за 100 гр.: 585 kcal
Всички ГАЙО шоколади са ръчно изработени в България по традиционен занаятчийски метод със специално подбрани сортове какаови зърна и нерафинирана тръстикова захар.
ШОКОЛАДИ ГАЙО се правят от какао произведено по системата FAIR TRADE /справедливо възнаграждение за фермите/
Произход:България
Производител: Gaillot Chocolate/ България
Семейната работилница за шоколад на Гайо е място, където се случва магия. В нея внимателно се подбират само най-добрите сортове какаови зърна и внимателно се обработват, за да бъдат извлечени всичките им полезни свойства.