Количка

0 артикула
Начало Био и натурални храниШоколади, гризини, бисквитиШоколад Jazz | 70% какао Венецуела | Гайо 80 гр

Шоколад Jazz | 70% какао Венецуела | Гайо 80 гр

Цена: 5.20лв.

Ръчно изработен шоколад Гайо Jazz 70% какао.

Шоколад Гайо – Jazz не съдържа соев лецитин, емулгатори, растителни мазнини и други изкуствени добавки

Шоколад Гайо е единствената работилница в България, която изработва истински шоколад, директно от фини сортове какаови зърна. Какаовите зърна се пекат на място, мелят се в каменна мелница. Всеки един шоколад Гайо е ръчно направен. Директната работа с какаовите зърна дава предпоставка за изработването на истински здравословен и вкусен шоколад, без заместители и подобрители. Шоколад Гайо съдържа всички здравословни съставки, характерни за какаовите зърна: антиоксиданти, винатимини A, B1, B2, C, D, E, калций, магнезий, фосфор, теобромин. За направата на шоколад Гайо се изберат най-фините сортове какаови зърна, отглеждани при най-добри условия в региони, където робският труд не съществува. Следващия път, когато купувате шоколад, прочетете съдържанието върху етикета. Колко от шоколадите, които се предлагат в търговската мрежа съдържат единствено какаови зърна (какао и какаово масло) и нерафинирана захар? Може би ще останете изненадани колко трудно в наше време човек може да открие истински шоколад.

Брой:+-
Добави в желани

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Шоколад Гайо – Jazz 70% какао 80гр.,
Шоколад Гайо – Jazz 70% какао 80гр., Шоколад Гайо – Jazz 70% какао 80гр.,

Шоколад Гайо е единствената работилница в България, която изработва истински шоколад, директно от фини сортове какаови зърна. Какаовите зърна се пекат на място, мелят се в каменна мелница. Всеки един шоколад Гайо е ръчно направен. Директната работа с какаовите зърна дава предпоставка за изработването на истински здравословен и вкусен шоколад, без заместители и подобрители. Шоколад Гайо съдържа всички здравословни съставки, характерни за какаовите зърна: антиоксиданти, винатимини A, B1, B2, C, D, E, калций, магнезий, фосфор, теобромин. За направата на шоколад Гайо се изберат най-фините сортове какаови зърна, отглеждани при най-добри условия в региони, където робският труд не съществува. Следващия път, когато купувате шоколад, прочетете съдържанието върху етикета. Колко от шоколадите, които се предлагат в търговската мрежа съдържат единствено какаови зърна (какао и какаово масло) и нерафинирана захар? Може би ще останете изненадани колко трудно в наше време човек може да открие истински шоколад.