Количка

0 артикула

Шоколад Blues | 70% какао Перу | Гайо 80 гр

Цена:4.20лв.
Гайо "Blues"

Peru 70%

Съставки: 70% какаови зърна от Перу, нерафинирана тръстикова захар, какаово масло

Гайо "Blues" не съдържа соев лецитин, глутен, животински продукти, ГМО

Нето: 80 г

Шоколад Гайо не съдържа соев лецитин, емулгатори, растителни мазнини и други изкуствени добавки

Шоколад Гайо е единствената работилница в България, която изработва истински шоколад, директно от фини сортове какаови зърна. Какаовите зърна се пекат на място, мелят се в каменна мелница. Всеки един шоколад Гайо е ръчно направен. Директната работа с какаовите зърна дава предпоставка за изработването на истински здравословен и вкусен шоколад, без заместители и подобрители. Шоколад Гайо съдържа всички здравословни съставки, характерни за какаовите зърна: антиоксиданти, винатимини A, B1, B2, C, D, E, калций, магнезий, фосфор, теобромин. За направата на шоколад Гайо се изберат най-фините сортове какаови зърна, отглеждани при най-добри условия в региони, където робският труд не съществува. Следващия път, когато купувате шоколад, прочетете съдържанието върху етикета. Колко от шоколадите, които се предлагат в търговската мрежа съдържат единствено какаови зърна (какао и какаово масло) и нерафинирана захар? Може би ще останете изненадани колко трудно в наше време човек може да открие истински шоколад.

  • Поръчай за 79.00лв. + Купете Шоколад Blues | 70% какао Перу | Гайо 80 гр или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Шоколад Гайо Blues 80 гр.
Шоколад Гайо Blues 80 гр.Шоколад Гайо Blues 80 гр.

Ръчно направен шоколад Гайо Blues.

Оставя траен вкус на червени плодове и гора.

Шоколад Гайо не съдържа соев лецитин, емулгатори, растителни мазнини и други изкуствени добавки

Шоколад Гайо е единствената работилница в България, която изработва истински шоколад, директно от фини сортове какаови зърна. Какаовите зърна се пекат на място, мелят се в каменна мелница. Всеки един шоколад Гайо е ръчно направен. Директната работа с какаовите зърна дава предпоставка за изработването на истински здравословен и вкусен шоколад, без заместители и подобрители. Шоколад Гайо съдържа всички здравословни съставки, характерни за какаовите зърна: антиоксиданти, винатимини A, B1, B2, C, D, E, калций, магнезий, фосфор, теобромин. За направата на шоколад Гайо се изберат най-фините сортове какаови зърна, отглеждани при най-добри условия в региони, където робският труд не съществува. Следващия път, когато купувате шоколад, прочетете съдържанието върху етикета. Колко от шоколадите, които се предлагат в търговската мрежа съдържат единствено какаови зърна (какао и какаово масло) и нерафинирана захар? Може би ще останете изненадани колко трудно в наше време човек може да открие истински шоколад.