Количка

0 артикула
Начало Хранителни добавкиАдаптогениШилажит Мумио | Подсилва организма | Charak, 50 табл

Шилажит Мумио | Подсилва организма | Charak, 50 табл

Цена: 7.50лв.

Стимулира имунната система

Като добавка към храната подкрепя бързото възстановяване на организма както при заболявания, така и след физически усилия и умора.

Поддържа младостта, тонизира организма и подкрепя функциите на дихателната, сърдечно-съдовата, стомашно-чревната и урогениталната системи.

Особено ефективен при анемия, възпалителни процеси и обща слабост.

Приемането на шилажит е изключително благотворно за оздравителния процес при счупвания на кости.

Разфасовка: 50 таблетки

Брой:+-
Добави в желани

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Шилажит Мумио - Подсилва организма 50таб
Шилажит Мумио - Подсилва организма 50таб

Стимулира имунната система


Шилажит (мумио) представлява смола, натурален екстракт от древни растителни отлагания, която се получава при специфични климатични условия в Хималаите (Индия и Непал). Един от най-древните природни продукти, използвани от местните жители за поддържане на добро здраве. В превод от санскрит "шилажит" означава “победител от планината”. Като добавка към храната подкрепя бързото възстановяване на организма както при заболявания, така и след физически усилия и умора. Поддържа младостта, тонизира организма и подкрепя функциите на дихателната, сърдечно-съдовата, стомашно-чревната и урогениталната системи. Особено ефективен при анемия, възпалителни процеси и обща слабост. Приемането на шилажит е изключително благотворно за оздравителния процес при счупвания на кости.


Клиничните наблюдения показват, че при хората получавали Мумио (шилажит), се подобрява обмяната на веществата в костната тъкан, което спомага за ускоряване формирането на костния регенерат, като неговото качество е далеч по-високо отколкото на неполучавалите мумио. Общото състояние на всички хора, приемали мумио значително се подобрява, нормализира се сънят, увеличава се апетитът им и стават по-бодри. Функциите на крайниците и трудоспособността им се възстановяват по-рано. При това не са забелязани никакви странични явления и усложнения.

Д-р Атанас Михайлов

 


Разфасовка: 50 таблетки


Дозировка: по 2 таблетки три пъти дневно.