Количка

0 артикула
Начало Хранителни добавкиБилки и тинктуриПрополисова (клеева) тинктура 30 % 25 мл | Апи Органик

Прополисова (клеева) тинктура 30 % 25 мл | Апи Органик

Цена:4.00лв.

Състав : 30% прополис, 70% етанол

Допринася за укрепване функцията на имунната система,подкрепя естествените съпротивителни сили на организма, оказва благоприятен ефект върху работата на храносмилателната система,подпомага укрепването на лигавицата на устната кухина.

Производител: Фирма „ АПИ ОГРАНИК“ ООД 

  • Поръчай за 79.00лв. + Купете Прополисова (клеева) тинктура 30 % 25 мл | Апи Органик или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Прополисова (клеева) тинктура 30% 25мл
Прополисова (клеева) тинктура 30% 25мл

Клеева ( прополисова) тинктура

Технологията,анализите и контрола при производството на този продукт са разработени и се осъществяват от екип на Института по органична химия при БАН под ръководството на проф.дхн В.Банкова .

Предназначение: Допринася за укрепване функцията на имунната система,подкрепя естествените съпротивителни сили на организма, оказва благоприятен ефект върху работата на храносмилателната система,подпомага укрепването на лигавицата на устната кухина.

Състав 30%прополис,70% етанол

Съдържа растителни смоли, восък, етерни масла, цветен прашец, дъбилни вещества, механични примеси, глюкозиди, флавоноиди, органични киселини, алдехиди, естери, алкохоли, терпени, аминокиселини, въглеводороди, свободни мастни киселини, алкохоли, витамини A, B1, B2, B6, C, E, множество микроелементи.

Препоръчителна дневна доза: За възрастни се препоръчва профилактичен прием веднъж (до 2-3 пъти) дневно по 10-20 капки от прополисовата тинктура, разтворени в 50 мл. хладка вода, половин час преди храна.

Съхранение: Да се съхранява добре затворен в оригинална опаковка на сухо и тъмно място, далеч от достъпа от деца при температура в интервал 5 -25 0С.

Внимание: Не се препоръчва при хора с алергии към пчелни продукти. Продуктът не се препоръчва при деца до 3 години, бременни и кърмещи жени, при хора с мултиплена склероза, автоимунни заболявания, ХИВ и СПИН. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далече от достъпа на деца. Да не се излага на директна слънчева светлина и на високи температури.

Производител: Фирма „ АПИ ОГРАНИК“ ООД - гр. София