Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Козметика За тяло pH Test Strips / pH ленти за урина и слюнка 4.5 - 9.0 100бр

pH Test Strips / pH ленти за урина и слюнка 4.5 - 9.0 100бр

Цена: 19.90лв.
  • Оценка: (0)

     Супер чувствителни и точни;
     Широка гама от 4,5 - 9,0;
     15 секунди резултати;
     0,25 стъпки между рН 5,5 и 7,5 (други 0,5 стъпки);
     По-лесна за четене от pH хартия;
     Тества урина или слюнка;
     100 тест ленти в опаковка

 

Добави в желани

Тествайте pH на тялото си с тези икономични и лесни за използване тестови ленти. Изработени специално за тестване на слюнка и урина, това са най-точните и икономични тест ленти на пазара.

Лентите за тестване на pH ви дават възможност да тествате урината или слюнката си всеки ден. Това ви позволява да коригирате диетата и хранителните си добавки, за да постигнете оптимален баланс на телата си.

Инструкции за ползване

Слюнка: Изчакайте 2 часа след хранене и пиене или миене на зъбите. Не изплаквайте устата си преди тестване. Изплюйте слюнка в лъжица, потопете pH лентата на SimplexHealth в течността за около 3 секунди, докато и двете подложки върху тест лентата са достатъчно покрити с течност; изчакайте 15 секунди, преди да прочетете pH. Изхвърлете използваната тест лента за pH. Моля, обърнете внимание, че слюнката без мехурчета е най-добра.

Урина: Първата урина за деня обикновено е малко по-кисела от нормалната, затова тествайте първата и втората урина за деня. Проследявайте и двете във времето, за да наблюдавате промените.

За да тествате, поставете за кратко pH лентата на SimplexHealth в урината - среден поток, след това изтръскайте излишната течност и изчакайте 15 секунди, за да прочетете pH. Изхвърлете използваната тест лента за pH.

За слюнка, както и за урина:

    *Изчакайте 15 секунди, преди да прочетете резултатите. Цветът на индикаторните подложки може да се промени допълнително след това, но най-точното отчитане се прави след 15 секунди (и не по-късно).
    *Сравнете цвета на двете подложки с индикаторната таблица на опаковката.
Понякога показанията се влияят от други вещества в урината или слюнката, като лекарство, неутрална сол, протеин, колоид, алкалоид, органичен разтворител (като алкохол). В този случай е по-добре да използвате четенето само на горната подложка (тази, която е най-отдалечена от дръжката). Горната подложка е по-стабилна в изпълнение от долната.

Съдържа: 100 ленти

Чувствителност: 4.5, 5.0, 5.5, 5.75, 6.0, 6.25, 6.5, 6.75, 7.0, 7.25, 7.5, 8.0, 8.5, 9.0

Общо време за тест: 25 секунди


Съхранение: На сухо и хладно място, при t° +2 - +30°С.

Произход : Германия