Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Книги Най-добрият лекар си ти | Ани Димитрова

Най-добрият лекар си ти | Ани Димитрова

Цена: 12.90лв.
  • Оценка: (0)
Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Най-добрият лекар си ти

 

Ние, хората, сме създадени да бъдем силни и здрави. Всичко в нас е програмирано и прецизирано до най-малкия детайл да бъде съвършено. Телата ни са уникални биологични машини, където всичко работи в баланс и лекота, за здраве, хармония и благоденствие. И това е начинът, по който Природата ни е създала да съществуваме. Аз не вярвам, че целта на съществуването на този съвършен модел е да яде, да ходи на работа, която не го удовлетворява, да страда от болки и други здравословни проблеми и да завърши живота си болен, оплакващ се, самотен, лишен от радост и любов, изпълнен със съжаление за себе си и за всички пропуснати моменти, когато е можел да направи друг избор!

Защото здравето е въпрос на избор! То се изгражда всеки ден с изборите, които правим, по отношение на навиците ни на живот, храната, емоциите и мислите ни. Защото, както казва д-р К. Нортръп: „Здравето не е само отсъствие на болест. То е способността физически и емоционално да живеем изпълнени с радост и в хармония с нашата най-дълбока същност. Ние можем да изграждаме здраве всеки ден. Само трябва да бъдем отворени за нови идеи и създаване на нови навици”.

Написах тази книга, за да споделя моя опит с всички онези страдащи и неудовлетворени от здравето и живота си жени, да ги вдъхновя да поемат отговорността за здравето си в свои ръце, да изпълнят сърцето си с кураж и любов, и да започнат своето пътуване към здравето! Защото винаги е по-лесно, когато знаеш, че някой друг вече го е постигнал и просто можеш да следваш неговите стъпки!

Мила приятелко, ще се радвам, ако с тази книга успея да те вдъхновя да заобичаш себе си толкова много, че да намериш сили да промениш нещата, които отнемат от здравето и силата ти, така че винаги да правиш най-добрите избори за себе си. Ние жените сме в основата на живота и когато сме здрави, радостни и щастливи, всички около нас го усещат и ние успяваме да им го предадем. Ние имаме силата да отгледаме и възпитаме в здравословни навици децата си и това е най-ценното наследство, което можем да съградим заедно с тях.

Пожелавам ти приятно четене!