Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Книги Интуитивен фастинг | Д-р Уил Коул

Интуитивен фастинг | Д-р Уил Коул

Цена: 25.00лв.
  • Оценка: (1)

Пълна програма, насочена към справянето с метаболитната ригидност, хроничното възпаление, проблемите с  червата, хроничния стрес и инсулиновата резистентност. 

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Най-ефективното и достъпно написано ръководство за периодично гладуване. 

Пълна програма, насочена към справянето с метаболитната ригидност, хроничното възпаление, проблемите с  червата, хроничния стрес и инсулиновата резистентност. Замислена е така, че да коригира всички тези състояния едновременно!

След 4-седмичният гъвкав план за фастинг ще придобиете метаболитна гъвкавост, най-накрая ще можете да успокоите раздразнителността и нервността, ще се разделите с пристъпите на ненаситно желание за храна, ще регулирате хормоналния дисбаланс и възпалението. За да чуете от какво действително се нуждае тялото ви.

Седмица 1 = Пренастройване

Ще се запознаете с основния план за фастинг за начинаещи, който ще ви помогне да възстановите тялото си, така че да започнете да разчитате на мазнините като гориво и да създадете основата за метаболитната гъвкавост.

 

 

Седмица 2 = Презареждане

Ще правите умерени фастове с фокус върху презареждането на метаболизма ви, за да започнете да възстановявате вродената си метаболитна гъвкавост.

 

 

 

Седмица 3 = Обновяване

Ще научите предимствата на по-сериозните фастове, като се фокусирате върху клетъчното обновяване и възстановяване. Ще активирате стволовите клетки с насоченост към хроничното възпаление и поддържането на дълголетието.

 

 

Седмица 4 = Възстановяване на баланса

Ще влизате и ще излизате циклично от режим на изгаряне на мазнини и ще се фокусирате върху балансирането на хормоните, за да можете да поддържате метаболитната си гъвкавост в дългосрочен план.

 

 

 

 

В тази книга ще намерите балансирани протоколи за периодично гладуване и план за поддръжка в съчетание с режим на хранене, изобилстващ от вкусни храни с висока хранителна плътност. Могат да се адаптират и прилагат спрямо всеки индивидуален начин на живот.