Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Книги Хормонален баланс | Д-р Сара Готфрид

Хормонален баланс | Д-р Сара Готфрид

Цена: 29.00лв.
  • Оценка: (0)

Тази книга е за жени на всякаква възраст.

Широкоразпространен мит за хормоните е, че няма нужда да се тревожите за тях преди менопаузата. Това обаче не е вярно.

Книгата „Хормонален баланс“ на възпитаничката на Харвард д-р Сара Готфрид ще промени живота ви към по-добро и ще ви помогне да се почувствате като себе си отново.

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Постоянна умора, променливи настроения, наднормено тегло, липса на концентрация, замъгляване на мозъка, понижено сексуално желание, кожни проблеми, нежелано окосмяване и още, и още… Звучат ли ти познато?

 

Между навлизането в пубертета и достигането до менопаузата практически всяка жена се сблъсква с поне един хормонален дисбаланс. Целият ни живот, самото ни функциониране като индивиди и като жени се определя и обуславя в огромна степен от нашите хормони. Твърде високият или твърде нисък кортизол, повишеният естроген или пониженият прогестерон, прекомерното количество андрогенни хормони или нарушената функция на щитовидната жлеза вече не са екзотични или непознати състояния, а проблеми, с които се бориш ако не ти самата, то поне една твоя приятелка или роднина. Нещо повече – все по-често срещано е съчетанието между два или повече различни хормонални дисбаланса, което допълнително усложнява клиничната картина и затруднява постигането на равновесие.

 

Какво да правим тогава?

Най-доброто, което може да се направи, е да прочетеш книгата на д-р Сара Готфрид „Хормонален баланс. Върнете си равновесието, съня и сексуалното желание и възстановете метаболизма си по естествен начин чрез Протокола Готфрид.

 

От нея ще научиш какво представляват хормоните, кои са основните хормони, които контролират функционирането ни, кои са най-често срещаните нарушения на хормоналния баланс при жените на всяка възраст и преди всичко, как да възстановиш хормоналното си равновесие в три прости стъпки:

 

• Стъпка 1: Целенасочени промени в начина на живот и прием на определени храни и хранителни добавки;
• Стъпка 2: Билкови (растителни) терапии;
• Стъпка 3: Прием на биоидентични хормони.

 

Д-р Сара Готфрид е гинеколог и биоинженер, като е завършила едни от най-престижните висши учебни заведения в света: Медицинското училище на Харвард, Масачузетския технологичен институт и Калифорнийския университет в Сан Франциско. Има над 25-годишна медицинска практика, но също така е инструктор по йога и привърженик на холистичната и интегративната медицина. Освен това д-р Сара е жена, майка на две прекрасни дъщери и ревностен защитник на съвместната работа между лекарите и техните пациентки за постигането на заветната цел – балансиран, пълноценен и щастлив живот.