Хашимото: хранителна фармакология | Изабела Уенц
Тази готварска книга разкрива най-полезните режими на хранене при хашимото и автоимунни заболявания и как да разберете дали дадена диета ви действа добре (както и кога е време да опитате нещо различно).
Посредством наблюдения, научни изследвания, личен и клиничен опит Изабела Уенц споделя протоколи и лечебни рецепти, които да приложите веднага.
Бърза поръчка без регистрация
„Можем да използваме храната като свое лекарство по същия начин, по който използваме фармацевтичните препарати, за да повлияем на биологията си. Наричам тази концепция хранителна фармакология. Храната може да бъде ваш мощен съюзник по пътя ви към излекуването и точно както се стараете да се уверите, че медикаментите, които приемате, са подходящи за тялото ви, добре би било да изградите диетата си така, че да получите най-добрите резултати.
От безкрайните часове в проучвания, от собственото си пътуване с хашимото и от работата си с хиляди хора с това заболяване научих, че макар всеки човек да е уникален, съществуват предвидими и повтарящи се хранителни решения, които действат при повечето хора с тиреоидит на Хашимото. Много от тези решения може също да са ефикасни при хора с други автоимунни заболявания.
Готови ли сте да опитате?“
Изабела Уенц, доктор по фармация, FASCP