Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Книги Хашимото: хранителна фармакология | Изабела Уенц

Хашимото: хранителна фармакология | Изабела Уенц

Цена: 45.00лв.
  • Оценка: (0)

Тази готварска книга разкрива най-полезните режими на хранене при хашимото и автоимунни заболявания и как да разберете дали дадена диета ви действа добре (както и кога е време да опитате нещо различно).

Посредством наблюдения, научни изследвания, личен и клиничен опит Изабела Уенц споделя протоколи и лечебни рецепти, които да приложите веднага.

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Опитвали сте множество диети и не сте изпитали подобрение или състоянието ви се е влошило.

Тази готварска книга разкрива най-полезните режими на хранене при хашимото и автоимунни заболявания и как да разберете дали дадена диета ви действа добре (както и кога е време да опитате нещо различно).

 

Не искате да броите калории през цялото време.

Разберете защо макронутриентите са от по-голямо значение, отколкото калориите. Открийте точно от кои храни се нуждаете за оптимална тиреоидна функция и започнете бързо да си връщате живота, като стартирате излекуването си. Посредством наблюдения, научни изследвания, личен и клиничен опит Изабела Уенц споделя протоколи и лечебни рецепти, които да приложите веднага.

 

Не сте главен готвач, нямате представа какво да ядете и нямате време да готвите по цял ден

Организираните седмични планове за хранене ви спасяват от стреса на планирането на храненията и включват вкусни рецепти, както и съвети за пестене на време и средства, за да превърнете храненето в забавно и приятно занимание. Повечето от рецептите са наистина лесни за изпълнение. Изабела избира точно тях , защото знае какво е да си уморен, зает и да се чувстваш затрупан.

 

„Можем да използваме храната като свое лекарство по същия начин, по който използваме фармацевтичните препарати, за да повлияем на биологията си. Наричам тази концепция хранителна фармакология. Храната може да бъде ваш мощен съюзник по пътя ви към излекуването и точно както се стараете да се уверите, че медикаментите, които приемате, са подходящи за тялото ви, добре би било да изградите диетата си така, че да получите най-добрите резултати.

От безкрайните часове в проучвания, от собственото си пътуване с хашимото и от работата си с хиляди хора с това заболяване научих, че макар всеки човек да е уникален, съществуват предвидими и повтарящи се хранителни решения, които действат при повечето хора с тиреоидит на Хашимото. Много от тези решения може също да са ефикасни при хора с други автоимунни заболявания.

Готови ли сте да опитате?“

Изабела Уенц, доктор по фармация, FASCP