Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Хранителни добавки Отслабване, Детокс Диатомична пръст | Диатомит | Силиций | Perma Guard, 250 гр

Диатомична пръст | Диатомит | Силиций | Perma Guard, 250 гр

Цена: 18.90лв.
  • Оценка: (1)

С какво може да ти помогне Диатомитът Перма Гард?
- източник на биологично усвоим силиций (920мг силициев диоксид/1гр диатомична пръст)
- подпомага правилната обмяна на веществата
- за здрава кръвоносна система
- за здрава коса и нокти
- за здрави стави, съединителна тъкан и хрущяли
- за чиста храносмилателна система
- за стройна фигура
- Ph (8)
 

 

Добави в желани
- +

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Диатомит Перма Гард
Натурален аморфен силиций

С какво може да ти помогне Диатомитът Перма Гард?

- перфектен източник на биологичен усвоим силиций
- почиства организма от чревни шлаки
- здрава коса, нокти
- здрави стави, хрущяли, съединителна тъкан
- поправя обмяната на веществата
- стройна фигура
- неутрално Ph

Какво е диатомитът Перма Гард?

Диатомитът, наричан още диатомична пръст (инфузорна пръст), представлява екзоскелети на едноклетъчните водорасли диатомеи (вид фитопланктон). Образува се е като утайка в езера и морета.Аморфната диатомична пръст Перма Гард се добива от сладководни залежи в New Mexico, USA и е с уникални качество и чистота. Съдържа не повече от 1% кристален силициев диоксид.

Диатомичната пръст, приета с вода, взаимодейства със стомашните сокове, в резултат на което се образува биологично активната ортосилициева киселина, която е много лесно усвоима от организма. Аморфичната диатомична пръст Перма Гуард има всички необходими сертификати в САЩ, Канада и Европа, утвърждаващи я като хранителен продукт.

В ЕС е допусната като добавка в продукцията на храна за бебета и малки деца.

Детокс на организма

Природата ни изненадва със сложността на структурата на микроскопичните диатомеи. Живеем в токсична среда. Най-лесния метод за подпомагане на организма е премахването на токсините - причината за здравните проблеми. Единична доза диатомична пръст съдържа милиони отрицателно заредени екзоскелети на диатомеи.Те привличат положително заредените бактерии, протозои, вируси, ендотоксини, пестициди, остатъци от лекарства, бактерии E-Coli и тежки метали, свързвайки ги в цилиндричната структура на диатомичните екзоскелети. Веднъж "прихванати", те се изхвърлят от организма, без да го натоварват.

Допълнително, екзоскелетните цилиндърчета, преминавайка в ненарушена форма през храносмилателния тракт, го изчистват от шлаките по безопасен за лигавиците и чревните стени начин. След няколкомесечен прием на диатомична пръст стените на червата са чисти и могат ефективно да възприемат хранитените вещества, които им доставяме с храната. Детоксикацията подсилва имунната система, благодарение на което организма по-добре се отбранява срещу паразити и болести.

По-добър метаболизъм - по-стройна фигура

Хората с наднормено тегло най-често имат забавена обмяна на веществата. благодарение на детоксикацията на храносмилателната система и общото изчистване на организма и неговото подсилване, възвръщаме натуралния баланс и виталните сили. Чистият организъм лесно се справя с всяко предизвикателство.

Аморфния диатомит е натурален източник на силиций

Част от екзоскелетите на диатомеите метаболизира в храносмилателната система, променяйки химическата си форма от силикат (силициев диоксид) в биологично активна ортосилициева киселина. Последната е от изключително значение за целия организъм:
- намаляват болките в гърба и ставите;
- увеличават се виталността, имунитета и доброто самочувствие;
- намаляват кожните проблеми (псориазис, обрив);
- намаля артрита;
- подобрява зарастването на раните;
- предпазва от заболявания на горните дихателни пътища;
- намаляват хранителните алергии;
- предпазва от увеличаване на кръвното налягане;
- елиминира запека;
- намаля безсънието;
- подобрява срастването на костни счупвания.

Силиций - човек не може да живее без него

Едно време, живеейки близо до природата, човек е имал силиций в изобилие (изворна вода, растителна храна, отглеждана без изкуствени торове и пестициди, които блокират възприемането на силиций от растенията, не е имало отглеждане на зеленчуци без контакт със земята т.н.). Според препоръките на специалистите, човешкия организъм се нуждае от минимум 55мг чист силиций дневно през целия си живот. В днешно време, според учените, плодовете и зеленчуците ни доставят по-малко от 1/5 от това количество силиций. Нека да помним също, че част от получения силиций всекидневно губим с урината. А силиция е абсолютно незаменим микроелемент за запазване на здравето.

Как се използва Диетомичната пръст Перма Гард?

Приемът на диатомит започва с доза, равняваща се на една чаена лъжичка Диатомична пръст Перма Гард разтворена в чаша вода, сок, айрян.

Постепенно приемът се увеличава, докато се достигне доза, равняваща се на две равни супени лъжици (5гр) диатомит в чаша вода.

За деца максималната доза е две чаени лъжичка диатомична пръст (2гр) в една чаша вода. Започнете с 1/2 ч.л. и постепенно увеличавайте дозата.

Темпото на увеличаване на дневната порция диатомична пръст и крайната доза зависят от индивидуалните предпочитания. Обикновено това отнема от една до няколко седмици.

В началото трябва да се наблюдава влиянието на продукта върху състоянието на организма. Ако темпото е прекалено бързо или дозата е голяма е възможно да се появят грипоподобни симптоми. Това означава, че детоксикацията настъпва прекалено бързо и дозата трябва да се намали до половин чаена лъжичка. След отминаване на симптомите може да се възобнови процеса на увеличаване на дозата докато се достигне до 2 равни супени лъжици.

При прием на диатомична пръст е необходимо да се консумират поне 2 литра вода на ден. Това улеснява изхвърлянето на токсините от тялото.

Препоръки и предпазни мярки: Продуктът не заместват поставянето на диагноза, на каквито и да било здравословни проблеми или болести, без консултация с лекар.

Ако Вие или Вашето дете, или домашен любимец приемате лекарства: свържете се с лекар,  преди да започнете приема на диатомит Перма Гард, с цел консултиране на евентуалните му взаимодействия с приеманите лекарства. 

Опаковка: 250 гр. (50 дневни дози)

Производител: САЩ