Количка

0 артикула
Начало Хранителни добавкиЕнзимиЕнзими при нетолерантност към млечни продукти | Dairy Digest Complete | Now Foods, 90 капс

Ензими при нетолерантност към млечни продукти | Dairy Digest Complete | Now Foods, 90 капс

-20%
Цена:44.00лв.
Каталожна цена:55.00лв.
Отстъпка:11.00лв. (20.00%)

Dairy Digest Complete е продукт, който освен лактаза нужна за усвояване на лактозата, съдържа протеази и липази, необходими за оптималното усвояване на на млечните белтъци и мазнини.

Добави в желани
Ензими за млечни продукти
Ензими за млечни продукти

NOW Dairy Digest Complete е комплекс от ензими, който е формулиран за подпомагане на храносмилането на млечните продукти.

Непоносимостта към млечните продукти често се дължи на невъзможността за усвояване на млечната захар, известна като лактоза. Но непоносимостта често е свързана и с трудно усвоимите протеини и мазнини, присъщи на млечните продукти.

NOW Dairy Digest Complete комбинира лактаза за усвояване на лактоза, с протеази и липази, които са насочени конкретно към млечните протеини и мазнините .

Dairy Digest Complete ще намали временния дискомфорт, който се дължи на непълноценното усвояване на млечните макронутриенти.

 

Начин на употреба:

  • Приемайте 1 капсула със или преди всяко хранене, съдържащо млечни продукти.Една капсула усвоява млечни продукти, еквивалентни на една чаша пълномаслено мляко.

 

СЪСТАВ

Дозировка
Една доза 1 капсула
Дози в опаковка 90 дози
   
Храносмилателни ензими
Липаза 600 FIP
Протеаза 25,000 HUT
Лактаза 1,000 ALU