Био ябълков оцет 750 мл| Organic Apple vinegar | Voelkel
Цена:
7.90лв.
Този естествено мътен ябълков оцет се произвежда по традиционния начин:
Първо, внимателно пресован сок от ароматни ябълки се ферментира, за да се направи ябълково вино.
След това ябълковото вино се превръща в фин и пикантен ябълков оцет.
Нефилтриран и непастьоризиран, това е ценен и високо ценен натурален продукт.
Ябълковият оцет е идеален за подправяне на салати, за смесване на напитки с минерална вода и мед или за ежедневна естествена грижа за тялото.
Бърза поръчка без регистрация
Само попълнете 1 поле
Този естествено мътен ябълков оцет се произвежда по традиционния начин:
Първо, внимателно пресован сок от ароматни ябълки се ферментира, за да се направи ябълково вино.
След това ябълковото вино се превръща в фин и пикантен ябълков оцет.
Нефилтриран и непастьоризиран, това е ценен и високо ценен натурален продукт.
Ябълковият оцет е идеален за подправяне на салати, за смесване на напитки с минерална вода и мед или за ежедневна естествена грижа за тялото.
Начин на употреба:
- за овкусяване на салати
- като напитка, разреден с вода и подсладен с мед
- разреден с вода може да се използва и за грижа за тялото
По нашите географски ширини оцетът се ползва с особено доверие не само към вкусовите, но и към лечебните качества още от далечното минало.
В оцета преминават много от полезните компоненти на пресните ябълки: ферменти и аминокиселини, 20 минерала и микроелементи – много калий, мед, желязо, витамини В – 1, 2 и 6, С, Е, А, бета каротин, пектин.
При такъв състав незаменимият ябълков оцет е в състояние да овладява болестната симптоматика при ставни заболявания, диабет, разширени вени, синузит.
Успешно топи кристалите на пикочната киселина, с което може да гарантира здравето на черния дроб и бъбреците, да предотвратява пристъпи на подагра и исхемична болест на сърцето.
Балансира стойностите на кръвната захар, съдейства за лечение на стомашни колики от определен вид, облекчава и болно гърло, работи при дисбактериоза и хипертония.