Количка

0 артикула
Начало КозметикаЕтерични и растителни маслаAlteya OrganicsБио Рициново масло | Ricinus Communis | Alteya Organics

Био Рициново масло | Ricinus Communis | Alteya Organics

Цена: 11.60лв.
  • При стрии, при акне, при гъбички;
  • При косопад;
  • За подхранване на коса, мигли, вежди.
  • В маски за коса;
  • За премахване на бенки, бръчки, белези и брадавици.
Милилитри:
Брой:+-
Добави в желани

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Био Рициново масло | Ricinus Communis | Alteya Organics
Био Рициново масло | Ricinus Communis | Alteya Organics Био Рициново масло | Ricinus Communis | Alteya Organics

Био масло рицин се добива чрез студено пресоване на семената на растението Ricinus communis и преваряване с вода. Този процес води до разпадане на токсичния рицин (той е неразтворим в мазнина и много чувствителен към топлина) и прави маслото напълно безопасно.

Рициновото масло е по-гъсто от останалите, на цвят е светложълто до безцветно, не изсъхва и не образува филм върху кожата. Често използвана съставка в козметичната индустрия, тъй като придава на кремовете снежнобял цвят и блясък на сенките, червилата и другите гримове.

 

Приложение:

При стрии, при акне, при гъбички; при косопад; за подхранване на коса, мигли, вежди;

При маски за коса;

За премахване на бенки, бръчки, белези и брадавици;

 

Състав:

INCI: Ricinus Communis (Castor) Oil*

* Био Сертифицирани съставки