Био Фурми без костилка 200 гр
Консумират се предимно сушени. Използват се и като подсладител за сладкиши и сурови бонбони.
Изключително богати са на фибри (между 6% и 85%) и естествени захари (предимно фруктоза и декстроза от 55% до 70%).
200 гр
Бърза поръчка без регистрация
Фурмите съдържат 23 вида различни аминокиселини, които липсват в ябълките, портокалите, бананите, витамините А, А1, С, В1, В2, В6, ниацин, рибофлавин, пантотенова киселина, които помагат на усвояването на въглехидратите, регулират нивото на глюкозата в кръвта и съдържанието на мастни киселини и пектин. Нямат холестерол.
Фурмите съдържат флуор, който защитава зъбите от кариес, селен – елемент, който намалява риска от ракови заболявания, укрепва имунната система и намалява риска от сърдечни заболявания.
Препоръчителна употреба:заради наситения си карамеленосладък вкус,освен самостоятелно,фурмите могат да се използват като подсладител в рецептите за сладкиши и сурови бонбони.Идеално се комбинират с какаовите ядки,тъй като компенсират горчивия им вкуис.
Състав: био фурми без костилка
200 гр