Количка

0 артикула
Начало Козметика и препаратиЕтерични и растителни маслаАрома ДифузериАрома Дифузер 1300мл. с подарък 5мл етерично масло Wild Orange dõTERRA

Арома Дифузер 1300мл. с подарък 5мл етерично масло Wild Orange dõTERRA

Цена:90.00лв.

Ултразвуков дифузер 1300мл. със сменяща се ЛЕД светлина.

 

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 1 поле
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Арома Дифузер с метален обков 200мл MG03
Арома Дифузер с метален обков 200мл MG03Арома Дифузер с метален обков 200мл MG03Арома Дифузер с метален обков 200мл MG03Арома Дифузер с метален обков 200мл MG03Арома Дифузер с метален обков 200мл MG03Арома Дифузер 1300мл.

Ултразвуковият дифузер и овлажнител превръща водата и добавените капки етерично масло във фина мъгла, като се използва усъвършенствана ултразвукова технология.

Ароматерапия - Насладете се на ароматерапията, като добавите няколко капки етерично масло, за да създадете успокояваща и терапевтична атмосфера. Може да се използва и като освежител за въздух.

В този ултразвуков дифузер няма загряващи елементи, които го правят по-безопасен и помага на етеричното масло да запази всичките си добри свойства, за които е известно, че допринасят за нашето благосъстояние.

 
Мини овлажнител - навлажнява и освежава въздуха на закрито, което спомага за намаляване на сухотата в очите, гърлото и кожата,носи облекчение при кашлица и настинка.

 
Мъглата се зарежда с отрицателни йони, известни с това, че изчистват прах, замърсители на въздуха и неприятни миризми от въздуха на закрито. Този чист въздух е от полза за нашата дихателна система и общо благосъстояние. Например, помага за облекчаване на дишането, отпускане, по-добър сън и т.н.

Светодиодна лампа за промяна на цвета - Светодиодната лампа, която променя цвета, създава прекрасна спокойна атмосфера, на която да се наслаждавате - с възможност за изключване на тази светлина. Тя осигурява допълнителна възможност за подобряване на атмосферата и настроението.

 
Този дифузер може да украси  вашата спалня, фоайе, коридор, офис или спа.

 
Размер на резервоара за вода: 1300мл.

 Работи приблизително 12 часа в непрекъснат режим

 Проектиран да се изключва автоматично, когато водата изчезне напълно.

 Размери: Височина: 22.5см, Диаметър: 15.6см.

 Включва  ръководство на английски език.